Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 13g8kcal0.1g1.5g0.1g0.6g
Porkkana 33g11kcal0.2g1.9g0.1g0.9g
Peruna, vanha, kuorittu 27g21kcal0.5g4.2g0.1g0.3g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g11g42kcal3.4g6.4g0.3g0.3g
Grahamjauho 8.7g28kcal0.9g5.3g0.2g0.9g
Ruokasuola jodioitu 1.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g2.1g1.6kcal0g0.4g0g0g
Flora culinesse5.3g39kcal0g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g301kcal10.2g39.4g10.2g6g
Valittu annoskoko144g150kcal5.1g19.7g5.1g3g
Annoskoko puolitettuna72g75kcal2.6g9.9g2.6g1.5g
Arvot/100g100g104kcal3.5g13.7g3.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421237