Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 19g12kcal0.1g2.2g0.1g0.9g
Porkkana 50g16kcal0.3g2.8g0.1g1.3g
Peruna, vanha, kuorittu 41g31kcal0.8g6.4g0.1g0.4g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g17g63kcal5g9.7g0.4g0.4g
Grahamjauho 13g43kcal1.4g7.9g0.3g1.3g
Ruokasuola jodioitu 2.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g3.2g2.4kcal0g0.6g0g0g
Flora culinesse7.9g58kcal0g0g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana432g452kcal15.2g59.2g15g8.6g
Valittu annoskoko216g226kcal7.6g29.6g7.5g4.3g
Annoskoko puolitettuna108g113kcal3.8g14.8g3.8g2.2g
Arvot/100g100g105kcal3.5g13.7g3.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421237