Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 240g153kcal1.2g28.3g1g10.8g
Porkkana 636g208kcal3.9g35.4g1.3g16.2g
Peruna, vanha, kuorittu 520g396kcal9.8g80.6g1g5.2g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g210g794kcal63.8g122.4g5.5g5g
Grahamjauho 165g541kcal17.4g100.2g3.6g16.3g
Ruokasuola jodioitu 28g0.7kcal0.2g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g40g30kcal0.4g7.2g0.1g0g
Flora culinesse100g740kcal0g0g82g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5478g5724kcal193.4g748.2g189g107g
Valittu annoskoko2739g2862kcal96.7g374.1g94.5g53.5g
Annoskoko puolitettuna1370g1431kcal48.4g187.1g47.3g26.8g
Arvot/100g100g105kcal3.5g13.7g3.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421237