Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 25g16kcal0.1g3g0.1g1.1g
Porkkana 67g22kcal0.4g3.7g0.1g1.7g
Peruna, vanha, kuorittu 55g42kcal1g8.5g0.1g0.5g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g22g84kcal6.7g12.9g0.6g0.5g
Grahamjauho 17g57kcal1.8g10.5g0.4g1.7g
Ruokasuola jodioitu 2.9g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 84g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g4.2g3.2kcal0g0.8g0g0g
Flora culinesse11g78kcal0g0g8.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana576g602kcal20g78.8g19.8g11g
Valittu annoskoko288g301kcal10g39.4g9.9g5.5g
Annoskoko puolitettuna144g151kcal5g19.7g5g2.8g
Arvot/100g100g105kcal3.5g13.7g3.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421237