Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 38g24kcal0.2g4.5g0.2g1.7g
Porkkana 100g33kcal0.6g5.6g0.2g2.6g
Peruna, vanha, kuorittu 82g62kcal1.5g12.7g0.2g0.8g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g33g125kcal10.1g19.3g0.9g0.8g
Grahamjauho 26g85kcal2.7g15.8g0.6g2.6g
Ruokasuola jodioitu 4.4g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 126g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g6.3g4.7kcal0.1g1.1g0g0g
Flora culinesse16g117kcal0g0g12.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana864g903kcal30.4g118g30g17g
Valittu annoskoko432g451kcal15.2g59g15g8.5g
Annoskoko puolitettuna216g226kcal7.6g29.5g7.5g4.3g
Arvot/100g100g105kcal3.5g13.7g3.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421237