Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 44g28kcal0.2g5.2g0.2g2g
Porkkana 117g38kcal0.7g6.5g0.2g3g
Peruna, vanha, kuorittu 96g73kcal1.8g14.8g0.2g1g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g39g146kcal11.7g22.5g1g0.9g
Grahamjauho 30g100kcal3.2g18.4g0.7g3g
Ruokasuola jodioitu 5.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 147g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g7.4g5.5kcal0.1g1.3g0g0g
Flora culinesse18g136kcal0g0g15.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g1053kcal35.4g137.4g34.8g19.8g
Valittu annoskoko504g527kcal17.7g68.7g17.4g9.9g
Annoskoko puolitettuna252g263kcal8.9g34.4g8.7g5g
Arvot/100g100g105kcal3.5g13.6g3.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421237