Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 51g32kcal0.3g6g0.2g2.3g
Porkkana 134g44kcal0.8g7.4g0.3g3.4g
Peruna, vanha, kuorittu 109g83kcal2.1g16.9g0.2g1.1g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g44g167kcal13.4g25.7g1.1g1.1g
Grahamjauho 35g114kcal3.7g21.1g0.8g3.4g
Ruokasuola jodioitu 5.9g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 168g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g8.4g6.3kcal0.1g1.5g0g0g
Flora culinesse21g156kcal0g0g17.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1152g1204kcal40.8g157.2g39.6g22.6g
Valittu annoskoko576g602kcal20.4g78.6g19.8g11.3g
Annoskoko puolitettuna288g301kcal10.2g39.3g9.9g5.7g
Arvot/100g100g105kcal3.5g13.6g3.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421237