Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 60g38kcal0.3g7.1g0.2g2.7g
Porkkana 159g52kcal1g8.8g0.3g4.1g
Peruna, vanha, kuorittu 130g99kcal2.4g20.1g0.3g1.3g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g53g198kcal16g30.6g1.4g1.3g
Grahamjauho 41g135kcal4.4g25g0.9g4.1g
Ruokasuola jodioitu 7g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g10g7.5kcal0.1g1.8g0g0g
Flora culinesse25g185kcal0g0g20.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1370g1431kcal48.4g186.8g47.2g27g
Valittu annoskoko685g716kcal24.2g93.4g23.6g13.5g
Annoskoko puolitettuna342g358kcal12.1g46.7g11.8g6.8g
Arvot/100g100g105kcal3.5g13.6g3.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421237