Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 6.3g4kcal0g0.7g0g0.3g
Porkkana 17g5.5kcal0.1g0.9g0g0.4g
Peruna, vanha, kuorittu 14g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g5.5g21kcal1.7g3.2g0.1g0.1g
Grahamjauho 4.3g14kcal0.5g2.6g0.1g0.4g
Ruokasuola jodioitu 0.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g1.1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Flora culinesse2.6g20kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g151kcal5.2g19.4g4.8g2.6g
Valittu annoskoko72g75kcal2.6g9.7g2.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna36g38kcal1.3g4.9g1.2g0.7g
Arvot/100g100g105kcal3.6g13.5g3.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421237