Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 63g40kcal0.3g7.4g0.3g2.8g
Porkkana 167g55kcal1g9.3g0.3g4.3g
Peruna, vanha, kuorittu 137g104kcal2.6g21.2g0.3g1.4g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g55g209kcal16.8g32.2g1.4g1.3g
Grahamjauho 43g142kcal4.6g26.3g1g4.3g
Ruokasuola jodioitu 7.4g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 210g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g11g7.9kcal0.1g1.9g0g0g
Flora culinesse26g195kcal0g0g21.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g1505kcal50.8g196.6g49.8g28.2g
Valittu annoskoko720g752kcal25.4g98.3g24.9g14.1g
Annoskoko puolitettuna360g376kcal12.7g49.2g12.5g7.1g
Arvot/100g100g105kcal3.5g13.7g3.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421237