Kanafile-vihanneksilla

Pilko paprika ja sipulit viipaleiksi uunin vuokaan.

Silppua tuoretta oreganoa päälle.

Pyörittele vihannekset 2 ruokalusikallisessa oliiviöljyä.

Laita päälle suolaa ja pippuria.

Paista noin 45 minuuttia uunin keskiosassa 200 asteessa.

Paista kanafile parilla pannulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 533 grammaa

Riiaff
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen120g31kcal1.1g5.5g0.5g2.4g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Oliiviöljy 10g86kcal0g0g9.7g0g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi, maustamaton150g147kcal33g0g1.5g0g
Oregano, tuore (Järvikylä), annos 10g7.5g5.1kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana799g599kcal71.6g23.2g24g9g
Valittu annoskoko400g300kcal35.8g11.6g12g4.5g
Annoskoko puolitettuna200g150kcal17.9g5.8g6g2.3g
Arvot/100g100g75kcal9g2.9g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422051