Kanafile-vihanneksilla

Pilko paprika ja sipulit viipaleiksi uunin vuokaan.

Silppua tuoretta oreganoa päälle.

Pyörittele vihannekset 2 ruokalusikallisessa oliiviöljyä.

Laita päälle suolaa ja pippuria.

Paista noin 45 minuuttia uunin keskiosassa 200 asteessa.

Paista kanafile parilla pannulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 533 grammaa

Riiaff
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen200g51kcal1.8g9.2g0.8g4g
Sipuli (kuorittu)188g51kcal2.4g9g0.4g3.2g
Oliiviöljy 16g144kcal0g0g16.2g0g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi, maustamaton250g245kcal55g0g2.5g0g
Oregano, tuore (Järvikylä), annos 10g13g8.5kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1332g998kcal119g38.8g40.2g15g
Valittu annoskoko666g499kcal59.5g19.4g20.1g7.5g
Annoskoko puolitettuna333g250kcal29.8g9.7g10.1g3.8g
Arvot/100g100g75kcal8.9g2.9g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422051