Kanafile-vihanneksilla

Pilko paprika ja sipulit viipaleiksi uunin vuokaan.

Silppua tuoretta oreganoa päälle.

Pyörittele vihannekset 2 ruokalusikallisessa oliiviöljyä.

Laita päälle suolaa ja pippuria.

Paista noin 45 minuuttia uunin keskiosassa 200 asteessa.

Paista kanafile parilla pannulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 533 grammaa

Riiaff
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen240g62kcal2.2g11g1g4.8g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Oliiviöljy 20g172kcal0g0g19.5g0g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi, maustamaton300g294kcal66g0g3g0g
Oregano, tuore (Järvikylä), annos 10g15g10kcal0.4g1.5g0.3g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1599g1198kcal143g46.6g48.6g18g
Valittu annoskoko800g599kcal71.5g23.3g24.3g9g
Annoskoko puolitettuna400g300kcal35.8g11.7g12.2g4.5g
Arvot/100g100g75kcal8.9g2.9g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422051