Papusalaatti

Liota ja keitä pavut, huomioi eri papujen erilaiset keittoajat.

ks. esim.

Siirry sivulle! Voit myös vaihtaa kuivapavut 2-3 tölkkiin (n. 500g) säilykepapuja.

Pilko punasipuli, marinoi etikka-sokeriseokessa.

Yhdistä kastikkeen aineksen (öljy, 1-2 limen mehu, raastettu valkosipuli & inkivääri) ja mausta suolalla, pippurilla ja halutessasi yrteillä.

Pilko paprikat (1-2) kulhoon, lisää herneet, maissit, pavut, punasipulit ja kastike.

Sekoita ja laita jääkaappiin maustumaan ainakin tunniksi.

210g kuivattuja papuja painoi n. 520g keitettynä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pintopapu, kuivattu (Risenta), annos 100g210g672kcal48.3g111.4g3.2g0g
Mung-papu, gogreen210g729kcal50.4g131.5g2.3g34.3g
Mustasilmäpapu,keittämätön (Risenta), annos 100g210g672kcal48.3g109.3g3.2g0g
Maissi, pakaste (Pirkka), annos 50g600g739kcal18g156.1g4.8g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g600g318kcal34.2g31.8g6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g675g182kcal8.8g32.4g1.4g11.5g
Paprika, punainen901g231kcal8.1g41.4g3.6g18g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g60g12kcal0g3.9g0g0g
Ruokosokeri30g122kcal0g30g0g0g
Oliiviöljy 90g796kcal0g0g90.1g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g135g34kcal0.6g11.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Inkivääri, tuore, silputtu24g19kcal0.4g4.3g0.2g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 901g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9342g9109kcal438g1334.8g230g130.6g
Valittu annoskoko4671g4554kcal219g667.4g115g65.3g
Annoskoko puolitettuna2336g2277kcal109.5g333.7g57.5g32.7g
Arvot/100g100g98kcal4.7g14.3g2.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422060