Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen476g122kcal4.3g21.9g1.9g9.5g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti156g438kcal5.3g8.8g42.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha313g519kcal59.4g0g31.3g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 125g283kcal20g0.6g22.5g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio20g54kcal5.6g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2180g2833kcal189.2g62.6g202.6g19g
Valittu annoskoko1090g1417kcal94.6g31.3g101.3g9.5g
Annoskoko puolitettuna545g708kcal47.3g15.7g50.7g4.8g
Arvot/100g100g130kcal8.7g2.9g9.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317