Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen571g147kcal5.1g26.3g2.3g11.4g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti188g526kcal6.4g10.5g50.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha375g623kcal71.3g0g37.5g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 150g340kcal24g0.8g27g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio24g65kcal6.7g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2616g3400kcal227g75.2g243.2g22.8g
Valittu annoskoko1308g1700kcal113.5g37.6g121.6g11.4g
Annoskoko puolitettuna654g850kcal56.8g18.8g60.8g5.7g
Arvot/100g100g130kcal8.7g2.9g9.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317