Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen666g171kcal6g30.6g2.7g13.3g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti219g613kcal7.4g12.3g59.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha438g727kcal83.2g0g43.8g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 175g396kcal28g0.9g31.5g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio28g76kcal7.8g0g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3052g3967kcal264.8g87.6g283.8g26.6g
Valittu annoskoko1526g1983kcal132.4g43.8g141.9g13.3g
Annoskoko puolitettuna763g992kcal66.2g21.9g71g6.7g
Arvot/100g100g130kcal8.7g2.9g9.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317