Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen761g196kcal6.8g35g3g15.2g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti250g701kcal8.5g14g67.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha501g831kcal95.1g0g50.1g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 200g453kcal32g1g36g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio32g87kcal9g0g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3488g4534kcal302.8g100g324.2g30.4g
Valittu annoskoko1744g2267kcal151.4g50g162.1g15.2g
Annoskoko puolitettuna872g1133kcal75.7g25g81.1g7.6g
Arvot/100g100g130kcal8.7g2.9g9.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317