Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen856g220kcal7.7g39.4g3.4g17.1g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti282g788kcal9.6g15.8g76g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha563g935kcal107g0g56.3g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 225g510kcal36g1.1g40.5g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio36g97kcal10.1g0g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3924g5100kcal340.8g112.6g364.6g34.2g
Valittu annoskoko1962g2550kcal170.4g56.3g182.3g17.1g
Annoskoko puolitettuna981g1275kcal85.2g28.2g91.2g8.6g
Arvot/100g100g130kcal8.7g2.9g9.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317