Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen95g24kcal0.9g4.4g0.4g1.9g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti31g88kcal1.1g1.8g8.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha63g104kcal11.9g0g6.3g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 25g57kcal4g0.1g4.5g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio4g11kcal1.1g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana436g567kcal38g12.6g40.6g3.8g
Valittu annoskoko218g283kcal19g6.3g20.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna109g142kcal9.5g3.2g10.2g1g
Arvot/100g100g130kcal8.7g2.9g9.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317