Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen951g244kcal8.6g43.8g3.8g19g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti313g876kcal10.6g17.5g84.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha626g1039kcal118.9g0g62.6g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 250g566kcal40g1.3g45.1g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio40g108kcal11.2g0g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4360g5667kcal378.6g125.2g405.6g38g
Valittu annoskoko2180g2833kcal189.3g62.6g202.8g19g
Annoskoko puolitettuna1090g1417kcal94.7g31.3g101.4g9.5g
Arvot/100g100g130kcal8.7g2.9g9.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317