Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen190g49kcal1.7g8.7g0.8g3.8g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti63g175kcal2.1g3.5g16.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha125g208kcal23.7g0g12.5g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 50g113kcal8g0.3g9g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio8g22kcal2.2g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana871g1132kcal75.4g25g81.2g7.6g
Valittu annoskoko436g566kcal37.7g12.5g40.6g3.8g
Annoskoko puolitettuna218g283kcal18.9g6.3g20.3g1.9g
Arvot/100g100g130kcal8.7g2.9g9.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317