Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen285g73kcal2.6g13.1g1.1g5.7g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti94g263kcal3.2g5.3g25.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha188g312kcal35.7g0g18.8g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 75g170kcal12g0.4g13.5g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio12g32kcal3.4g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1308g1700kcal113.8g37.6g121.4g11.4g
Valittu annoskoko654g850kcal56.9g18.8g60.7g5.7g
Annoskoko puolitettuna327g425kcal28.5g9.4g30.4g2.9g
Arvot/100g100g130kcal8.7g2.9g9.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317