Tomaattinen chorizo pasta

Laita pasta kiehumaan runsaaseen veteen.

Kuullota valkosipuli ja hienonnettu sipuli oliiviöljyssä ja voissa paistinpannussa.

Lisää chorizo.

Vähennä lämpöä ja lisää kirsikkatomaatit.

Pari minuuttia ennen pastan kypsymistä lisää kastikkeeseen balsamico.

Mausta chilillä, mustalla pippurilla ja timjamilla tai rosmariinilla.

Jos kastike vaikuttaa kuivalta, lisää hissukseen muutama lusikallinen pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty899g1259kcal46.4g251.4g6.1g30.6g
Chorizo makkara, annos 100g600g1559kcal65.9g30g131.9g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)375g75kcal2.2g13.1g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Voi, 1 tl, 5 g7.5g55kcal0.1g0.1g6g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g15g14kcal0.2g2.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3924g6226kcal231.8g601g320.4g63g
Valittu annoskoko1962g3113kcal115.9g300.5g160.2g31.5g
Annoskoko puolitettuna981g1556kcal58g150.3g80.1g15.8g
Arvot/100g100g159kcal5.9g15.3g8.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422332