Tomaattinen chorizo pasta

Laita pasta kiehumaan runsaaseen veteen.

Kuullota valkosipuli ja hienonnettu sipuli oliiviöljyssä ja voissa paistinpannussa.

Lisää chorizo.

Vähennä lämpöä ja lisää kirsikkatomaatit.

Pari minuuttia ennen pastan kypsymistä lisää kastikkeeseen balsamico.

Mausta chilillä, mustalla pippurilla ja timjamilla tai rosmariinilla.

Jos kastike vaikuttaa kuivalta, lisää hissukseen muutama lusikallinen pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty1200g1680kcal61.9g335.5g8.2g40.8g
Chorizo makkara, annos 100g800g2080kcal88g40g176g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)500g100kcal3g17.5g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Voi, 1 tl, 5 g10g73kcal0.1g0.1g8g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g20g19kcal0.2g3.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5236g8308kcal309.2g801.8g427.6g84g
Valittu annoskoko2618g4154kcal154.6g400.9g213.8g42g
Annoskoko puolitettuna1309g2077kcal77.3g200.5g106.9g21g
Arvot/100g100g159kcal5.9g15.3g8.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422332