Tomaattinen chorizo pasta

Laita pasta kiehumaan runsaaseen veteen.

Kuullota valkosipuli ja hienonnettu sipuli oliiviöljyssä ja voissa paistinpannussa.

Lisää chorizo.

Vähennä lämpöä ja lisää kirsikkatomaatit.

Pari minuuttia ennen pastan kypsymistä lisää kastikkeeseen balsamico.

Mausta chilillä, mustalla pippurilla ja timjamilla tai rosmariinilla.

Jos kastike vaikuttaa kuivalta, lisää hissukseen muutama lusikallinen pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty150g210kcal7.7g41.9g1g5.1g
Chorizo makkara, annos 100g100g260kcal11g5g22g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)63g13kcal0.4g2.2g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.2g9kcal0g0g1g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g2.5g2.4kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana654g1038kcal38.6g100.4g53.4g10.4g
Valittu annoskoko327g519kcal19.3g50.2g26.7g5.2g
Annoskoko puolitettuna164g259kcal9.7g25.1g13.4g2.6g
Arvot/100g100g159kcal5.9g15.4g8.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422332