Tomaattinen chorizo pasta

Laita pasta kiehumaan runsaaseen veteen.

Kuullota valkosipuli ja hienonnettu sipuli oliiviöljyssä ja voissa paistinpannussa.

Lisää chorizo.

Vähennä lämpöä ja lisää kirsikkatomaatit.

Pari minuuttia ennen pastan kypsymistä lisää kastikkeeseen balsamico.

Mausta chilillä, mustalla pippurilla ja timjamilla tai rosmariinilla.

Jos kastike vaikuttaa kuivalta, lisää hissukseen muutama lusikallinen pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty1499g2098kcal77.3g419.1g10.2g51g
Chorizo makkara, annos 100g999g2598kcal109.9g50g219.8g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)625g125kcal3.7g21.9g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Oliiviöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Voi, 1 tl, 5 g13g91kcal0.1g0.1g10g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g25g24kcal0.3g4.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6540g10377kcal386.2g1001.6g534.2g105g
Valittu annoskoko3270g5188kcal193.1g500.8g267.1g52.5g
Annoskoko puolitettuna1635g2594kcal96.6g250.4g133.6g26.3g
Arvot/100g100g159kcal5.9g15.3g8.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422332