Tomaattinen chorizo pasta

Laita pasta kiehumaan runsaaseen veteen.

Kuullota valkosipuli ja hienonnettu sipuli oliiviöljyssä ja voissa paistinpannussa.

Lisää chorizo.

Vähennä lämpöä ja lisää kirsikkatomaatit.

Pari minuuttia ennen pastan kypsymistä lisää kastikkeeseen balsamico.

Mausta chilillä, mustalla pippurilla ja timjamilla tai rosmariinilla.

Jos kastike vaikuttaa kuivalta, lisää hissukseen muutama lusikallinen pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty300g420kcal15.5g83.8g2g10.2g
Chorizo makkara, annos 100g200g520kcal22g10g44g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)125g25kcal0.7g4.4g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.5g18kcal0g0g2g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g5g4.8kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1308g2075kcal77.4g200.2g106.8g21g
Valittu annoskoko654g1038kcal38.7g100.1g53.4g10.5g
Annoskoko puolitettuna327g519kcal19.4g50.1g26.7g5.3g
Arvot/100g100g159kcal5.9g15.3g8.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422332