Jauheliha-parsakaali-paprika-pekonimössykkä

Paistele pekonikuutiot + sipulit ja paprika.

Lisää parsat ja kuullottele niitä hetku.

LIsää jauheliha ja tomaatti kuutioituna...anna tiristä hetkusen aikaa-kypsäksi ja sitten maustele oman maun mukaan.

(itse käytin mustapippuria, aromisuolaa, savupapri
kaa ja lihaliemijauhetta ripsauksen.)'

Lisää ruokakerma.

Toimi muuten hyvin kun päälle valmiina ripsautti emmentalraastetta...

:P

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sika jauheliha 20% (lidl) (Reilu), annos 100g466g1166kcal79.3g0g93.3g0g
Savupekonikuutio pouttu 2013 (Pouttu), annos 200g133g433kcal18.7g0.7g40g0g
Paprika punainen 80g23kcal0.8g3.6g0.3g1.5g
Espanjalainen parsakaali (Pirkka), annos 100g200g70kcal9.2g4g0.2g5g
Punasipuli, kuorittu, 100g23g6.3kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g50g10kcal0.3g1.9g0.1g0.7g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g167g100kcal1.7g7.5g6.7g1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)167g142kcal1.7g5.8g11.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2592g3923kcal225.6g52.4g304.8g17.6g
Valittu annoskoko1296g1961kcal112.8g26.2g152.4g8.8g
Annoskoko puolitettuna648g981kcal56.4g13.1g76.2g4.4g
Arvot/100g100g151kcal8.7g2g11.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422393