Jauheliha-parsakaali-paprika-pekonimössykkä

Paistele pekonikuutiot + sipulit ja paprika.

Lisää parsat ja kuullottele niitä hetku.

LIsää jauheliha ja tomaatti kuutioituna...anna tiristä hetkusen aikaa-kypsäksi ja sitten maustele oman maun mukaan.

(itse käytin mustapippuria, aromisuolaa, savupapri
kaa ja lihaliemijauhetta ripsauksen.)'

Lisää ruokakerma.

Toimi muuten hyvin kun päälle valmiina ripsautti emmentalraastetta...

:P

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sika jauheliha 20% (lidl) (Reilu), annos 100g583g1458kcal99.1g0g116.6g0g
Savupekonikuutio pouttu 2013 (Pouttu), annos 200g167g541kcal23.3g0.8g50g0g
Paprika punainen 100g29kcal0.9g4.5g0.4g1.9g
Espanjalainen parsakaali (Pirkka), annos 100g250g88kcal11.5g5g0.2g6.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g63g13kcal0.4g2.4g0.2g0.9g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g208g125kcal2.1g9.4g8.3g1.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)208g177kcal2.1g7.3g14.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3240g4904kcal281.6g65.6g381g22g
Valittu annoskoko1620g2452kcal140.8g32.8g190.5g11g
Annoskoko puolitettuna810g1226kcal70.4g16.4g95.3g5.5g
Arvot/100g100g151kcal8.7g2g11.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422393