Jauheliha-parsakaali-paprika-pekonimössykkä

Paistele pekonikuutiot + sipulit ja paprika.

Lisää parsat ja kuullottele niitä hetku.

LIsää jauheliha ja tomaatti kuutioituna...anna tiristä hetkusen aikaa-kypsäksi ja sitten maustele oman maun mukaan.

(itse käytin mustapippuria, aromisuolaa, savupapri
kaa ja lihaliemijauhetta ripsauksen.)'

Lisää ruokakerma.

Toimi muuten hyvin kun päälle valmiina ripsautti emmentalraastetta...

:P

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sika jauheliha 20% (lidl) (Reilu), annos 100g816g2041kcal138.8g0g163.2g0g
Savupekonikuutio pouttu 2013 (Pouttu), annos 200g233g758kcal32.6g1.2g70g0g
Paprika punainen 140g41kcal1.3g6.3g0.6g2.7g
Espanjalainen parsakaali (Pirkka), annos 100g350g122kcal16.1g7g0.3g8.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g88g18kcal0.5g3.3g0.3g1.2g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g292g175kcal2.9g13.1g11.7g1.7g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)292g248kcal2.9g10.2g20.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4536g6865kcal394g92g533.4g30.8g
Valittu annoskoko2268g3432kcal197g46g266.7g15.4g
Annoskoko puolitettuna1134g1716kcal98.5g23g133.4g7.7g
Arvot/100g100g151kcal8.7g2g11.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422393