Jauheliha-parsakaali-paprika-pekonimössykkä

Paistele pekonikuutiot + sipulit ja paprika.

Lisää parsat ja kuullottele niitä hetku.

LIsää jauheliha ja tomaatti kuutioituna...anna tiristä hetkusen aikaa-kypsäksi ja sitten maustele oman maun mukaan.

(itse käytin mustapippuria, aromisuolaa, savupapri
kaa ja lihaliemijauhetta ripsauksen.)'

Lisää ruokakerma.

Toimi muuten hyvin kun päälle valmiina ripsautti emmentalraastetta...

:P

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sika jauheliha 20% (lidl) (Reilu), annos 100g1050g2624kcal178.4g0g209.9g0g
Savupekonikuutio pouttu 2013 (Pouttu), annos 200g300g975kcal42g1.5g90g0g
Paprika punainen 180g53kcal1.7g8.1g0.7g3.4g
Espanjalainen parsakaali (Pirkka), annos 100g450g157kcal20.7g9g0.4g11.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g112g23kcal0.7g4.3g0.3g1.6g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g375g225kcal3.7g16.9g15g2.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)375g319kcal3.7g13.1g26.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5832g8826kcal506.8g118.2g685.4g39.6g
Valittu annoskoko2916g4413kcal253.4g59.1g342.7g19.8g
Annoskoko puolitettuna1458g2207kcal126.7g29.6g171.4g9.9g
Arvot/100g100g151kcal8.7g2g11.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422393