Jauheliha-parsakaali-paprika-pekonimössykkä

Paistele pekonikuutiot + sipulit ja paprika.

Lisää parsat ja kuullottele niitä hetku.

LIsää jauheliha ja tomaatti kuutioituna...anna tiristä hetkusen aikaa-kypsäksi ja sitten maustele oman maun mukaan.

(itse käytin mustapippuria, aromisuolaa, savupapri
kaa ja lihaliemijauhetta ripsauksen.)'

Lisää ruokakerma.

Toimi muuten hyvin kun päälle valmiina ripsautti emmentalraastetta...

:P

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sika jauheliha 20% (lidl) (Reilu), annos 100g117g292kcal19.8g0g23.3g0g
Savupekonikuutio pouttu 2013 (Pouttu), annos 200g33g108kcal4.7g0.2g10g0g
Paprika punainen 20g5.9kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Espanjalainen parsakaali (Pirkka), annos 100g50g18kcal2.3g1g0g1.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.8g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g13g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g42g25kcal0.4g1.9g1.7g0.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)42g35kcal0.4g1.5g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana648g981kcal56.4g13.4g76g4.4g
Valittu annoskoko324g490kcal28.2g6.7g38g2.2g
Annoskoko puolitettuna162g245kcal14.1g3.4g19g1.1g
Arvot/100g100g151kcal8.7g2.1g11.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422393