Jauheliha-parsakaali-paprika-pekonimössykkä

Paistele pekonikuutiot + sipulit ja paprika.

Lisää parsat ja kuullottele niitä hetku.

LIsää jauheliha ja tomaatti kuutioituna...anna tiristä hetkusen aikaa-kypsäksi ja sitten maustele oman maun mukaan.

(itse käytin mustapippuria, aromisuolaa, savupapri
kaa ja lihaliemijauhetta ripsauksen.)'

Lisää ruokakerma.

Toimi muuten hyvin kun päälle valmiina ripsautti emmentalraastetta...

:P

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sika jauheliha 20% (lidl) (Reilu), annos 100g1166g2915kcal198.2g0g233.2g0g
Savupekonikuutio pouttu 2013 (Pouttu), annos 200g333g1083kcal46.6g1.7g99.9g0g
Paprika punainen 200g59kcal1.9g9g0.8g3.8g
Espanjalainen parsakaali (Pirkka), annos 100g500g175kcal23g10g0.5g12.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.1g0.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g125g25kcal0.7g4.7g0.4g1.7g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g417g250kcal4.2g18.7g16.7g2.5g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)417g354kcal4.2g14.6g29.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6480g9807kcal563.2g131.2g761.8g44g
Valittu annoskoko3240g4904kcal281.6g65.6g380.9g22g
Annoskoko puolitettuna1620g2452kcal140.8g32.8g190.5g11g
Arvot/100g100g151kcal8.7g2g11.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422393