Jauheliha-parsakaali-paprika-pekonimössykkä

Paistele pekonikuutiot + sipulit ja paprika.

Lisää parsat ja kuullottele niitä hetku.

LIsää jauheliha ja tomaatti kuutioituna...anna tiristä hetkusen aikaa-kypsäksi ja sitten maustele oman maun mukaan.

(itse käytin mustapippuria, aromisuolaa, savupapri
kaa ja lihaliemijauhetta ripsauksen.)'

Lisää ruokakerma.

Toimi muuten hyvin kun päälle valmiina ripsautti emmentalraastetta...

:P

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sika jauheliha 20% (lidl) (Reilu), annos 100g233g583kcal39.6g0g46.6g0g
Savupekonikuutio pouttu 2013 (Pouttu), annos 200g67g217kcal9.3g0.3g20g0g
Paprika punainen 40g12kcal0.4g1.8g0.2g0.8g
Espanjalainen parsakaali (Pirkka), annos 100g100g35kcal4.6g2g0.1g2.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g12g3.1kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g25g5.1kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g83g50kcal0.8g3.7g3.3g0.5g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)83g71kcal0.8g2.9g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1296g1961kcal112.4g26g152.2g8.8g
Valittu annoskoko648g981kcal56.2g13g76.1g4.4g
Annoskoko puolitettuna324g490kcal28.1g6.5g38.1g2.2g
Arvot/100g100g151kcal8.7g2g11.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422393