Perus tomaattipastakastike

Runsas annos pastaa. 150g keittämätöntä pastaa (75g per nenä) on noin 350 grammaa keitettyä pastaa.

Pieneen nälkään riittää jopa kolmanneksen pienempi pastamäärä.

Kastike riittää pitämään kosteana tuon 350 - 400 g keitettyä pastaa.

Kuullota pieneksi hakattu sipuli ja valkosipuli, lisää tomaatit pilkottuna.

Anna muhia mielellään yli vartin pienellä lämmöllä.

Lisää pastan keitinvettä tarvittaessa.

Mausta makusi mukaan yrteillä.

Pussaile edes välillä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti (Pirkka)500g100kcal3g17.5g1.5g0g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty700g980kcal36.1g195.7g4.8g23.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2696g2596kcal82.6g440.6g53g52g
Valittu annoskoko1348g1298kcal41.3g220.3g26.5g26g
Annoskoko puolitettuna674g649kcal20.7g110.2g13.3g13g
Arvot/100g100g96kcal3.1g16.3g2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422889