Perus tomaattipastakastike

Runsas annos pastaa. 150g keittämätöntä pastaa (75g per nenä) on noin 350 grammaa keitettyä pastaa.

Pieneen nälkään riittää jopa kolmanneksen pienempi pastamäärä.

Kastike riittää pitämään kosteana tuon 350 - 400 g keitettyä pastaa.

Kuullota pieneksi hakattu sipuli ja valkosipuli, lisää tomaatit pilkottuna.

Anna muhia mielellään yli vartin pienellä lämmöllä.

Lisää pastan keitinvettä tarvittaessa.

Mausta makusi mukaan yrteillä.

Pussaile edes välillä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti (Pirkka)625g125kcal3.8g21.9g1.9g0g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Oliiviöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty875g1225kcal45.1g244.6g5.9g29.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3370g3245kcal103.4g550.6g66.4g65g
Valittu annoskoko1685g1622kcal51.7g275.3g33.2g32.5g
Annoskoko puolitettuna843g811kcal25.9g137.7g16.6g16.3g
Arvot/100g100g96kcal3.1g16.3g2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422889