Perus tomaattipastakastike

Runsas annos pastaa. 150g keittämätöntä pastaa (75g per nenä) on noin 350 grammaa keitettyä pastaa.

Pieneen nälkään riittää jopa kolmanneksen pienempi pastamäärä.

Kastike riittää pitämään kosteana tuon 350 - 400 g keitettyä pastaa.

Kuullota pieneksi hakattu sipuli ja valkosipuli, lisää tomaatit pilkottuna.

Anna muhia mielellään yli vartin pienellä lämmöllä.

Lisää pastan keitinvettä tarvittaessa.

Mausta makusi mukaan yrteillä.

Pussaile edes välillä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti (Pirkka)1000g200kcal6g35g3g0g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty1400g1960kcal72.2g391.4g9.5g47.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5392g5192kcal165.2g881g106.2g104g
Valittu annoskoko2696g2596kcal82.6g440.5g53.1g52g
Annoskoko puolitettuna1348g1298kcal41.3g220.3g26.6g26g
Arvot/100g100g96kcal3.1g16.3g2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422889