Lihapata,tosi mausteinen

Suikaloi liha ja laita kaikki ainekset uunipataan.

Anna hautua n. 200-225 asteessa ihan rauhassa toista tuntia niin saat pehmeän, murean aterian, joka on hiukan tulista.

<3.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 436g556kcal94.1g0g19.6g0g
Sipuli (kuorittu)69g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Chili, jauhettu (), annos 6g2.4g8.5kcal0.3g1.3g0.4g0.8g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g200g80kcal2g16.2g0.6g0g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow400g160kcal8.4g27.2g1.6g12g
Vesi, vesijohtovesi 240g0kcal0g0g0g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g32g24kcal0.7g4.6g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2816g1728kcal215.4g110.4g45.4g28.6g
Valittu annoskoko1408g864kcal107.7g55.2g22.7g14.3g
Annoskoko puolitettuna704g432kcal53.9g27.6g11.4g7.2g
Arvot/100g100g61kcal7.7g3.9g1.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=423248