Lihapata,tosi mausteinen

Suikaloi liha ja laita kaikki ainekset uunipataan.

Anna hautua n. 200-225 asteessa ihan rauhassa toista tuntia niin saat pehmeän, murean aterian, joka on hiukan tulista.

<3.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 1090g1389kcal235g0g49g0g
Sipuli (kuorittu)172g46kcal2.2g8.3g0.3g2.9g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Chili, jauhettu (), annos 6g6g21kcal0.7g3.3g1g2.1g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g500g200kcal5g40.5g1.5g0g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow1000g400kcal21g68g4g30g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g80g60kcal1.8g11.6g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7036g4319kcal537.8g276.4g113.4g71.6g
Valittu annoskoko3518g2160kcal268.9g138.2g56.7g35.8g
Annoskoko puolitettuna1759g1080kcal134.5g69.1g28.4g17.9g
Arvot/100g100g61kcal7.6g3.9g1.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=423248