Lihapata,tosi mausteinen

Suikaloi liha ja laita kaikki ainekset uunipataan.

Anna hautua n. 200-225 asteessa ihan rauhassa toista tuntia niin saat pehmeän, murean aterian, joka on hiukan tulista.

<3.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 164g208kcal35.3g0g7.4g0g
Sipuli (kuorittu)26g7kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Chili, jauhettu (), annos 6g0.9g3.2kcal0.1g0.5g0.2g0.3g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g75g30kcal0.8g6.1g0.2g0g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow150g60kcal3.2g10.2g0.6g4.5g
Vesi, vesijohtovesi 90g0kcal0g0g0g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g12g9kcal0.3g1.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1056g648kcal81g41.4g17.2g10.6g
Valittu annoskoko528g324kcal40.5g20.7g8.6g5.3g
Annoskoko puolitettuna264g162kcal20.3g10.4g4.3g2.7g
Arvot/100g100g61kcal7.7g3.9g1.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=423248