Lihapata,tosi mausteinen

Suikaloi liha ja laita kaikki ainekset uunipataan.

Anna hautua n. 200-225 asteessa ihan rauhassa toista tuntia niin saat pehmeän, murean aterian, joka on hiukan tulista.

<3.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 273g347kcal58.8g0g12.3g0g
Sipuli (kuorittu)43g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Chili, jauhettu (), annos 6g1.5g5.3kcal0.2g0.8g0.3g0.5g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g125g50kcal1.3g10.1g0.4g0g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow250g100kcal5.3g17g1g7.5g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g20g15kcal0.4g2.9g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1760g1080kcal134.8g69g28.8g17.8g
Valittu annoskoko880g540kcal67.4g34.5g14.4g8.9g
Annoskoko puolitettuna440g270kcal33.7g17.3g7.2g4.5g
Arvot/100g100g61kcal7.7g3.9g1.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=423248