Rahkamunakasrulla

Sekoita munat (5 kpl) ja rahka laita suolaa jos haluat.

Paista pellillä 175 asteessa kunnes jähmettyy.

Tee sillä aikaa täyte.

Tuo öljy tuossa siksi, kun käytin sienet ja sipulin pannulla.

Sekoita ainekset keskenään ja levitä paistuneelle munakaspohjalle.

Rullaa leivnpaperin avulla kääröksi ja käytä vielä uunissa sen verran että juusto sulaa, noin 8 min. Munia voi laittaa myös 6, koosta riippuen, vähän on 5 munaa nafti normikotitalousuunin pellille, mutta riittää kyllä kun jaksaa vaan levitellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Sutianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 225g321kcal28.1g0.7g23.1g0g
Maitorahka, Valio, 0,3225g146kcal24.8g9.5g0.7g0g
Tomaatti 198g45kcal1.1g6.8g0.6g2.8g
Mozzarella juustoraaste, valio45g131kcal11.7g0g9.5g0g
Kalkkunaleikkele ohuen ohut (Pouttu), annos 100g45g45kcal9g0.9g0.5g0g
Sieni tatti, hapero 258g71kcal4.7g7.5g1.3g4.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Sipuli 45g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2088g1595kcal160g55.2g77g17g
Valittu annoskoko1044g797kcal80g27.6g38.5g8.5g
Annoskoko puolitettuna522g399kcal40g13.8g19.3g4.3g
Arvot/100g100g76kcal7.7g2.6g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424284