Rahkamunakasrulla

Sekoita munat (5 kpl) ja rahka laita suolaa jos haluat.

Paista pellillä 175 asteessa kunnes jähmettyy.

Tee sillä aikaa täyte.

Tuo öljy tuossa siksi, kun käytin sienet ja sipulin pannulla.

Sekoita ainekset keskenään ja levitä paistuneelle munakaspohjalle.

Rullaa leivnpaperin avulla kääröksi ja käytä vielä uunissa sen verran että juusto sulaa, noin 8 min. Munia voi laittaa myös 6, koosta riippuen, vähän on 5 munaa nafti normikotitalousuunin pellille, mutta riittää kyllä kun jaksaa vaan levitellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Sutianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 25g36kcal3.1g0.1g2.6g0g
Maitorahka, Valio, 0,325g16kcal2.8g1.1g0.1g0g
Tomaatti 22g5kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Mozzarella juustoraaste, valio5g15kcal1.3g0g1.1g0g
Kalkkunaleikkele ohuen ohut (Pouttu), annos 100g5g5kcal1g0.1g0.1g0g
Sieni tatti, hapero 29g7.9kcal0.5g0.8g0.1g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.7kcal0g0g0.3g0g
Sipuli 5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g177kcal17.8g6.2g8.8g1.8g
Valittu annoskoko116g89kcal8.9g3.1g4.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna58g44kcal4.5g1.6g2.2g0.5g
Arvot/100g100g76kcal7.7g2.7g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424284