Rahkamunakasrulla

Sekoita munat (5 kpl) ja rahka laita suolaa jos haluat.

Paista pellillä 175 asteessa kunnes jähmettyy.

Tee sillä aikaa täyte.

Tuo öljy tuossa siksi, kun käytin sienet ja sipulin pannulla.

Sekoita ainekset keskenään ja levitä paistuneelle munakaspohjalle.

Rullaa leivnpaperin avulla kääröksi ja käytä vielä uunissa sen verran että juusto sulaa, noin 8 min. Munia voi laittaa myös 6, koosta riippuen, vähän on 5 munaa nafti normikotitalousuunin pellille, mutta riittää kyllä kun jaksaa vaan levitellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Sutianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 300g428kcal37.5g0.9g30.8g0g
Maitorahka, Valio, 0,3300g195kcal33g12.6g0.9g0g
Tomaatti 264g60kcal1.5g9.1g0.8g3.7g
Mozzarella juustoraaste, valio60g174kcal15.6g0g12.6g0g
Kalkkunaleikkele ohuen ohut (Pouttu), annos 100g60g60kcal12g1.2g0.6g0g
Sieni tatti, hapero 344g95kcal6.3g10g1.7g6.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.6g32kcal0g0g3.6g0g
Sipuli 60g18kcal0.8g2.9g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2784g2127kcal213.4g73.4g102.2g22.4g
Valittu annoskoko1392g1063kcal106.7g36.7g51.1g11.2g
Annoskoko puolitettuna696g532kcal53.4g18.4g25.6g5.6g
Arvot/100g100g76kcal7.7g2.6g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424284