Rahkamunakasrulla

Sekoita munat (5 kpl) ja rahka laita suolaa jos haluat.

Paista pellillä 175 asteessa kunnes jähmettyy.

Tee sillä aikaa täyte.

Tuo öljy tuossa siksi, kun käytin sienet ja sipulin pannulla.

Sekoita ainekset keskenään ja levitä paistuneelle munakaspohjalle.

Rullaa leivnpaperin avulla kääröksi ja käytä vielä uunissa sen verran että juusto sulaa, noin 8 min. Munia voi laittaa myös 6, koosta riippuen, vähän on 5 munaa nafti normikotitalousuunin pellille, mutta riittää kyllä kun jaksaa vaan levitellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Sutianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 350g500kcal43.8g1.1g35.9g0g
Maitorahka, Valio, 0,3350g228kcal38.5g14.7g1.1g0g
Tomaatti 308g70kcal1.7g10.6g0.9g4.3g
Mozzarella juustoraaste, valio70g203kcal18.2g0g14.7g0g
Kalkkunaleikkele ohuen ohut (Pouttu), annos 100g70g70kcal14g1.4g0.7g0g
Sieni tatti, hapero 401g111kcal7.3g11.6g2g7.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Sipuli 70g21kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3248g2481kcal248.8g85.6g119.2g26.2g
Valittu annoskoko1624g1241kcal124.4g42.8g59.6g13.1g
Annoskoko puolitettuna812g620kcal62.2g21.4g29.8g6.6g
Arvot/100g100g76kcal7.7g2.6g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424284