Rahkamunakasrulla

Sekoita munat (5 kpl) ja rahka laita suolaa jos haluat.

Paista pellillä 175 asteessa kunnes jähmettyy.

Tee sillä aikaa täyte.

Tuo öljy tuossa siksi, kun käytin sienet ja sipulin pannulla.

Sekoita ainekset keskenään ja levitä paistuneelle munakaspohjalle.

Rullaa leivnpaperin avulla kääröksi ja käytä vielä uunissa sen verran että juusto sulaa, noin 8 min. Munia voi laittaa myös 6, koosta riippuen, vähän on 5 munaa nafti normikotitalousuunin pellille, mutta riittää kyllä kun jaksaa vaan levitellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Sutianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 400g571kcal50g1.2g41g0g
Maitorahka, Valio, 0,3400g260kcal44g16.8g1.2g0g
Tomaatti 352g80kcal2g12.2g1.1g4.9g
Mozzarella juustoraaste, valio80g232kcal20.8g0g16.8g0g
Kalkkunaleikkele ohuen ohut (Pouttu), annos 100g80g80kcal16g1.6g0.8g0g
Sieni tatti, hapero 458g127kcal8.4g13.3g2.3g8.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.8g43kcal0g0g4.8g0g
Sipuli 80g24kcal1g3.8g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3712g2836kcal284.4g97.8g136.4g30g
Valittu annoskoko1856g1418kcal142.2g48.9g68.2g15g
Annoskoko puolitettuna928g709kcal71.1g24.5g34.1g7.5g
Arvot/100g100g76kcal7.7g2.6g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424284