Rahkamunakasrulla

Sekoita munat (5 kpl) ja rahka laita suolaa jos haluat.

Paista pellillä 175 asteessa kunnes jähmettyy.

Tee sillä aikaa täyte.

Tuo öljy tuossa siksi, kun käytin sienet ja sipulin pannulla.

Sekoita ainekset keskenään ja levitä paistuneelle munakaspohjalle.

Rullaa leivnpaperin avulla kääröksi ja käytä vielä uunissa sen verran että juusto sulaa, noin 8 min. Munia voi laittaa myös 6, koosta riippuen, vähän on 5 munaa nafti normikotitalousuunin pellille, mutta riittää kyllä kun jaksaa vaan levitellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Sutianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 450g643kcal56.3g1.4g46.2g0g
Maitorahka, Valio, 0,3450g293kcal49.5g18.9g1.4g0g
Tomaatti 396g90kcal2.2g13.7g1.2g5.5g
Mozzarella juustoraaste, valio90g261kcal23.4g0g18.9g0g
Kalkkunaleikkele ohuen ohut (Pouttu), annos 100g90g90kcal18g1.8g0.9g0g
Sieni tatti, hapero 515g142kcal9.4g14.9g2.6g9.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.4g49kcal0g0g5.4g0g
Sipuli 90g27kcal1.1g4.3g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4176g3190kcal319.8g110g153.6g33.6g
Valittu annoskoko2088g1595kcal159.9g55g76.8g16.8g
Annoskoko puolitettuna1044g798kcal80g27.5g38.4g8.4g
Arvot/100g100g76kcal7.7g2.6g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424284