Rahkamunakasrulla

Sekoita munat (5 kpl) ja rahka laita suolaa jos haluat.

Paista pellillä 175 asteessa kunnes jähmettyy.

Tee sillä aikaa täyte.

Tuo öljy tuossa siksi, kun käytin sienet ja sipulin pannulla.

Sekoita ainekset keskenään ja levitä paistuneelle munakaspohjalle.

Rullaa leivnpaperin avulla kääröksi ja käytä vielä uunissa sen verran että juusto sulaa, noin 8 min. Munia voi laittaa myös 6, koosta riippuen, vähän on 5 munaa nafti normikotitalousuunin pellille, mutta riittää kyllä kun jaksaa vaan levitellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Sutianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 50g71kcal6.3g0.2g5.1g0g
Maitorahka, Valio, 0,350g33kcal5.5g2.1g0.2g0g
Tomaatti 44g10kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Mozzarella juustoraaste, valio10g29kcal2.6g0g2.1g0g
Kalkkunaleikkele ohuen ohut (Pouttu), annos 100g10g10kcal2g0.2g0.1g0g
Sieni tatti, hapero 57g16kcal1g1.7g0.3g1.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.4kcal0g0g0.6g0g
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana464g354kcal35.4g12.4g17g3.8g
Valittu annoskoko232g177kcal17.7g6.2g8.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna116g89kcal8.9g3.1g4.3g1g
Arvot/100g100g76kcal7.6g2.7g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424284