Rahkamunakasrulla

Sekoita munat (5 kpl) ja rahka laita suolaa jos haluat.

Paista pellillä 175 asteessa kunnes jähmettyy.

Tee sillä aikaa täyte.

Tuo öljy tuossa siksi, kun käytin sienet ja sipulin pannulla.

Sekoita ainekset keskenään ja levitä paistuneelle munakaspohjalle.

Rullaa leivnpaperin avulla kääröksi ja käytä vielä uunissa sen verran että juusto sulaa, noin 8 min. Munia voi laittaa myös 6, koosta riippuen, vähän on 5 munaa nafti normikotitalousuunin pellille, mutta riittää kyllä kun jaksaa vaan levitellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Sutianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 500g714kcal62.6g1.5g51.3g0g
Maitorahka, Valio, 0,3500g325kcal55g21g1.5g0g
Tomaatti 440g100kcal2.5g15.2g1.3g6.2g
Mozzarella juustoraaste, valio100g290kcal26g0g21g0g
Kalkkunaleikkele ohuen ohut (Pouttu), annos 100g100g100kcal20g2g1g0g
Sieni tatti, hapero 573g158kcal10.5g16.6g2.9g10.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6g54kcal0g0g6g0g
Sipuli 100g30kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4640g3545kcal355.8g122.2g170.4g37.6g
Valittu annoskoko2320g1772kcal177.9g61.1g85.2g18.8g
Annoskoko puolitettuna1160g886kcal89g30.6g42.6g9.4g
Arvot/100g100g76kcal7.7g2.6g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424284